Det är min huvudvärk. . .

image

Till jobbet och från jobbet inom loppet av några timmar. Tillfällig släng av migrän eller tillfälligt friskförklarad? Imorgon tänker jag inte åka till jobbet innan jag börjar känna efter. På den tredje dagen ska jag bli vid min läst. . (Var dålig igår också)

Och nu har jag dessutom provat att skicka mitt inlägg från mobilen. Hoppas inte det ger upphov till ytterligare huvudvärk.

image

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.