Minustid

image

Jag hatar dessa SL-kort. Utan att man vet ordet av är de slut. Apparaterna där man kan fylla på pengar är ännu mer obegripliga och särskilt när man ska göra något under stress. Jag som var så nöjd med mig själv att jag var i tid. En kille förklarade för mig att mitt kontokort inte gällde så jag fick rusa upp till pressbyrån istället. Snacka om att komma i o-tid plötsligt! Hur livets små förtretligheter kan försura vardagen. . . .:-(

1 kommentar

Filed under Okategoriserade

One response to “Minustid

  1. Och i och med detta arga inlägg om minustid nådde jag alltså det magiska antalet 666 inlägg på denna blogg.. Inget att fira men dock att notera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s