Pappa

19120729 -20120301

2 kommentarer

Under Tid

2 svar till “Pappa

 1. Det var tråkigt att höra. Jag beklagar verkligen Camilla. Han verkar ha levt ett rikt liv och gett både dig och dina syskon mycket. Det är väl tankarna på det du får försöka omfamna nu, mitt i sorgen.
  Jag ser en stor likhet i denna bilden mellan dig och honom.

  Kram, S

  Gilla

 2. Tack så mycket! Ja, bilden är fin. Han ser ut som jag minns honom där, och bilden är bara 4 år gammal. Så mycket som har hänt de senaste åren med hans fysik. Men största skillnaden är ju att hans syn blev så katastrofalt mycket sämre. Men mentalt behöll han skärpan i princip ända fram till jul, och sedan gick allt väldigt hastigt nedåt. Men ett låååångt fint liv fick han, vilket han själv har påpekat många gånger. Och för oss anhöriga blev det också ett långt liv att sörja – och att glädjas åt!
  Tack för dina vänliga ord,
  Kram, C

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.