Men ingen teknisk idiot är jag, trots allt jag har tjatat om i tidigare inlägg….senast idag.

Tjohooo! =)

Jag har lyckats med att äntligen lägga in en liten spelare, soundcloud, här i sidopanelen under ”sound” som kan spela upp musik alldeles av sig själv när sidan öppnas. Jag har ju redan lagt in den i ett inlägg, men först nu insåg jag att det skulle gå att ha den för sig, i en widget (för html och text). Mycket bättre om man av någon anledning vill kunna stänga av. Det blir ju jobbigt om man inte vet var, bland alla tusen inlägg, spelaren finns. Man kan också välja om man vill att den ska spela direkt eller ej….och allt detta hade jag inte kommit på om jag inte hade varit inne på Blogger och kollat deras möjligheter med anledning av familjebloggar och sånt som jag vänstrar lite med.
Alltså: Det lönar sig att trassla runt till synes planlöst – annars kommer inte lösningen till en. Visserligen inte lösningen på det man nyss sökte efter, men bättre det än ingen lösning alls. 😉

Nu ska jag ut och trassla på egna ben i närmsta krokar och ICA-butiker.

So long…=)

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.