Tiden är mogen. Grattis!

När jag fyllde 7 år fick jag en klocka – men först måste jag ju lära mig klockan. Det tyckte jag aldrig var svårt. Detta att få en klocka var något stort. Jag blev stor och tiden var mogen för det. Det finns en tanke bakom att barn i Sverige börjar skolan vid 7 års ålder. En harmonisk ålder, liksom 5-årsåldern – men här har man tyckt att barn inte ska behöva börja skolan redan när de är fem, och 6-åldern är ju som en första pubertet.

Så 7 år är perfekt!

Och jag är idag 17/7 en stolt innehavare av en mogen men ändå vaken och rörlig 7-årsblogg. Nu gäller det för mig att hänga med i svängarna. För 7 år sedan började vi blogga och även om jag har varit lite otrogen ibland så har jag alltid kommit tillbaka till dig.

Hoppas att du tycker om presenten….annars finns det några fler modeller.

Mer tid åt Tiden!

HURRA!

 

 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.