Sol

Vad gör man med en riktigt solig söndag?

Tar en promenad,  fotograferar snöformationer, gör en utflykt, spänner på sig skidorna och åker ut i spåret? Eller blir det kanske en tur till Liljevalchs för åtnjuta kultur, eller gå på konsert?

Jag önskar jag kunde svara ja på alla dessa frågor… eller åtminstone på några i taget.

Men även helgen kan kännas prestationsinriktad. ”Jag måste njuta av solen, av naturen,  av kulturen,  av allt det vackra omkring mig, måste fotografera och njuta efteråt av allt roligt vi har gjort eftersom jag hinner glömma hälften eftersom jag är fullt upptagen med att fota det jag vill minnas..”.

Jag kan inte sitta och bara sitta och njuta av att göra ingenting. Livet är så kort och en helg är ännu kortare. Fånga helgen! Fånga ögonblicket och fånga in dig själv i en ständig jakt på infångade ögonblick, på kuppen! Men vart det leder och vart jag vill att det ska leda, det är svårt att veta…

DSC_1107

Jag tror jag tar fram dammsugaren i stället.  Vem vet.. det kan leda mig på nya outforskade vägar… 😉

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.