Bonusonsdag…

En onsdag i början av februari fick jag extra ledig eftermiddag – gick hem för att fila på allt ogjort, skriva och dokumentera det senaste från ”tågspåret”..drack en kopp te och somnade i soffhörnet efter att ha misslyckats göra ett bildspel i denna blogg. Så kan det gå….men när jag vaknade var det ännu ljust ute. Ännu mer bonus.

Tiden är en bristvara för mig men har med tiden insett att även sömn är det. Att sluta tidigt bara för att gå hem och sova – är det värt det?  Svaret är ja, men med förnuft!

Fortfarande med en gnutta ljus in i rummet känner jag mig ledig. Och nu ska jag fånga skymningen utan att förlora mig i det jag inte klarar av, för tillfället. Bara en kort stund innan det är dags för matlagning och dags att gripa sig an den nya Tv – boxen som Bredbandsbolaget lurat på oss och alla andra som förut hade Tele2.  När vi sist bytte till Tele2 blev det något knas och kontaktfel, och vi kunde inte se Tv på flera månader.. .. Jag fruktar det värsta.

Men då är det ju tur att jag är någorlunda utsövd i alla fall ….

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.