Häst i sol och parasoll-lektion….#24

wpid-dsc_0399.jpg

Varje dag reser jag förbi hästen – min häst – som står i ur och skur vänd mot söder och med sin kung evigt pekande åt samma håll.  Det har med åren blivit ”min häst” eftersom jag har fotograferat den många gånger på väg till och från arbetet . Kanske blir det en utställning en vacker dag. Särskilt som det har sagts mig att den kommer att vändas på i samband med att Slussen byggs om. Egentligen har den nämligen hela tiden stått åt fel håll….

Detta kommer förhoppningsvis inte ske förrän jag har gått i pension. Annars skulle jag kanske åka åt fel håll när jag skulle åka hem….. 😉

Men idag var det skönt att vara på jobbet. Några flickor som hade tyst läsning på schemat hade placerat sig under varsitt parasoll som liknade stora blommor i sluttningen. 😉

Men imorgon lär paraplyerna behövas till det de är till för.

Man får inte glömma bort det där med att leva i nuet…

wpid-dsc_0386.jpg

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.