Jag bloggar – alltså står jag still…. #30

Livet börjar vid 30, brukade jag säga. Just idag känns det väl som en sanning med modifikation,  åtminstone när det gäller bloggandet. wpid-dsc_0497.jpg Idag, efter 30 dagars bloggande känner jag mig lite stillastående och hjärnkontoret är en aning dimmigt. Jag spejar ut från min utsiktspunkt efter dagens händelse – något extra allt. Men varken Misse eller jag hittar något utanför ramarna. Vi får nöja oss med Rapport och nyheter om rasistiska nämndemän. Nej, förresten tror jag att jag håller mig till fönstersmygen….. Misse också… wpid-dsc_0513.jpg

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.