Rastverksamhet… #31

wpid-dsc_0521.jpg

Ett påskägg som hette duga. Tur att jag hade bara en halvtimmes rast. Det går nämligen inte att sluta när man väl har börjat. Det är bara att bita i den sura karamellen och lämna rastverksamheten medan tid är.

Jag överlevde! 😊

Överflöd av godis är inget för mig. Jag är inte uppvuxen med det. När jag växte upp innehöll äggen mest nötter och russin och några enstaka chokladbitar. Jag tyckte det var lyx så länge som jag inte hade fått smak på annat.

Men egentligen är allt överflöd något abnormt. Lite kväljande sådär….

Jag undrar varför allt i världen ska vara så polariserande?

Antingen ska några ha mycket av allt  och några ska skämmas för att de inte har lyckats förse sig alls. Det är pinsamt att vara fattig nuförtiden. Eller så ska man vara medvetet asketisk och självspäkande, och några som inte lyckats med det äter ihjäl sig på onyttigheter.

Nej, tacka vet jag nötter och russin!  😊

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.