Alla vägar bär till Vita Bergen…. #32

image

Till slut – efter ”a hard days work”- är det dags för veckans andra repetition. Upp till Vita Bergen för att öva Händel tillsammans med gästande ukrainska musiker, och även svenska och ryska, boende i Stockholm, inför påskdagens högmässa. Spännande möte!

Hoppas det kommer fler än 7 besökande, för det blir riktigt bra musik!

Jag vet….Jag skulle nog aldrig gå på högmässa om jag inte sjöng själv,  men om jag hade vägarna förbi så….Och utsikten över södermalm känns uppfriskande.
Men lite trött blir man av, först en arbetsdag med drop-in, sångsamlingar och andra förberedelser, och sen full koncentration på kvällsrepetitionen. Lustigt nog är jag trots allt piggare nu efter alltihopa , än jag var i morse innan jag ens hade börjat jobba…..Musikens makt, förstås!
Och det är inget aprilskämt. 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.