Landet! …..#41

image

Till slut blev det av.  Hela påskhelgen gick vi och drog på det…Men nu! Och katter och allt följde med. Så skönt och avkopplande när man väl är framme, men…resan dit kan vara lång. En katt måste alltid uträtta sina behov på vägen och den andra mår illa och kräks. Till slut är vi framme, i alla fall. Vilken dag! Från tidig morgon till kväll och jag är fortfarande vaken.  Bara en sån sak. Men nu är nu och ingenstans kan nuet upplevas så klart som just här….och nu… 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.