Blogga För Framtiden….. #63

När jag började blogga i #Blogg100,  tänkte jag väl lite försiktigt, att ”jag kör så länge det går”. Ungefär som jag tänkte redan från ur-starten med min blogg ”Tid”…..Men tiden går, och det som från början var ett sökande efter den rätta tonen och de dagsaktuella ämnena, har nu kommit upp i middagshöjd. Över #62 går jag mot min egen ovissa framtid. Om jag nu översätter 100 bloggdagar till mina egna 100 levnadsår,  vill säga. Jag fyller 62 i år….
Ty, ”denna blogg, ett liv”. Ponera att det är så…
Då går jag mot min bloggs ålderdom – pensionering, många långa dagar av frihet, men också med många dagar att ta ansvar för mitt liv och min omvärld. Det finns så mycket att göra och att förändra. Det finns plötsligt så mycket att skriva så jag vet inte hur de återstående 37 dagarna ska räcka till. 

Idag fastnade jag i en annan blogg som behandlade ämnet godhet, och om att se det goda som sker i världen, och då fick jag för mig att starta någon slags blogg-grupp (inte blodgrupp 😉 ) som fokuserar på just det.
Ja, vi har ju inte så lång tid på oss.

Vi måste hinna göra gott också,  inte bara stoppa det onda. Och frågan är om inte den bästa medicinen mot det onda är att göra gott!

Vi kan inte göra om historien – men vi kan dra lärdom och ta nya tag – så därför vill jag härmed döpa min lilla grupp till #BFF – Blogga För Framtiden!

Sådärja…:)

Hittills bara en medlem, men…..

Vi ses i framtiden!

image

2 kommentarer

Under Tid

2 svar till “Blogga För Framtiden….. #63

  1. Hej Millroll!
    Vad kul att du hittade min blogg! Klart vi ska göra gott i världen, jag har en känsla av att vi blir allt fler.
    /Anna-Karin, Ärligt Talat

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.