Himlen är så röd….#74

image

Nu är det kväller…… Efter två veckor i fysisk press och psykisk stress med ischias, började och slutade min ”tuffa arbetsvecka” idag. Jag gillar endagars arbetsvecka. Jättekul att träffa alla, höra lite skvaller, arbeta lite och sen gå hem och fira helg innan man hinner tröttna. Lagom. 😉
Jag hann dessutom träffa en anhörig till ett av barnen som, när jag sa att jag hade haft ischias,  sa hon att jag skulle ligga på magen på golvet varje kväll i tio minuter och vila ryggraden och koftorna… fast nej…Jag menar kotorna, förstås…  😉

Sen sa hon att hon var fysioterapeut. Så nu är ligga på magen ”det nya svarta”.
Jag kan nästan inte bärga mig….
Måste testas.

Himlen är så röd..
Imorgon är  jag…..nej,  inte nu!

Måste testas först!
Jag har provat läkare, naprapat, och nu är det dags för en tredje metod.

En människa med tillräckligt mycket
smärta gör vad som helst för att inte känna smärta och förbättra sin fysiska och psykiska hälsa.

See ya!

I hope…

Men först magplask. 😉

image

2 kommentarer

Under Tid

2 svar till “Himlen är så röd….#74

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.