Mot alla odds blev det dans…..#89

image

Inför dagens skolgårdsfest var det osäkert om det skulle bli någon musikanläggning eller inte. Det var en säkring som var paj, men tio minuter innan scenuppträdandena skulle sätta igång kom en räddande ängel i form av en pappa med en ny säkring, och alla shower kunde sätta igång. Vår dansuppvisning var säkrad! Även om ljudet inte hördes perfekt där 6-åringarna och jag stod, gick det ändå som tåget. Jag var stolt över barnen och lycklig och lättad att allt gick bra till slut med mycket applåder och hurra-rop. Många positiva kommentarer efteråt från föräldrar och kollegor.
Det känns skönt att kunna gå vidare med nästa steg i projektet i höst…

Men först är det avslutning och sommarlov, lagom till midsommar.

Jag kan inte säga att det är nåt jag har nåt emot……. 

Och på väg till tunnelbanan såg jag några som sprang omkring med stora bollar på huvudet. Jag undrar för mig själv om det finns några i Fifa-toppen som är alldeles tomma i bollen, apropå dagsaktuella händelser. Vad är det som händer egentligen ?

Här i parken var det i alla fall många bollar i luften ….. Det känns lugnt på något sätt. 😉

image

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.