Nedräkning! ….. #90

image

Nedräkning börjar nu. 10 blogginlägg kvar…. 14 arbetsdagar kvar till sommarlovet och en lång ledighet.
Jag blir vid min läst, dvs jag stannar kvar på min skola men med andra arbetsuppgifter än jag har nu, och jag får i princip de tider och det jobb jag har önskat så att jag kan dansa vidare med mitt projekt,  men jag kommer att sakna dem som har sökt och fått nya jobb. Skolan kommer aldrig mer bli densamma….
Önskar några av mina närmaste och käraste kollegor lycka till på nästa ställe!

image

Men jag är glad att jag slapp bli musiklärare igen med mitt stukade lillfinger och allt sämre minne för namn. Jag sökte visserligen en tjänst medan jag fortfarande svävade i ovisshet om hur det skulle bli i höst, men jag tror inte att jag hade hunnit eller orkat färdigställa mitt projekt då. Men det är ju alltid smickrande att bli kallad på intervju. Det stärker, om inte ett stukat lillfinger, så i alla fall ett halvstukat självförtroende.
Dessutom kände jag att jag var i förhandlingsläge ifall det skulle behövas. Men det behövdes inte!

Nu är det bara fredagsmys som fattas!

Och så räknar vi ner….

10, 9,  8 …….

image

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.