Tid för bloggande i Tidens tecken ….. #Gratttisblogg10år

Skål!

Skål!

Jag ville så gärna gratulera min 10-åriga blogg idag med ett stiligt bildspel….

När jag skulle infoga bilder från hela decenniet fanns inte bilderna kvar i mediateket från första halvan av tiden här i WordPress….Hittade ändå lite bilder på andra håll och när jag till slut skulle kommentera några bilder så……Datorn hänger sig och nästan alla bilder jag har valt ut försvinner när jag ska göra om det. Gör om och gör rätt!

Jojo. Det var just en snygg present!

Men kanske det ändå speglar en del av tiden med min Tidsblogg under dessa år. Så mycket roligt som har hänt, men sååååå mycket tid av frustration och ilska och utmattning som har gått åt till alla dessa osparade inlägg och ”avhängda datorer”.

Tänk att både jag och min blogg har överlevt!

Det är en bedrift i sig, och ett uthållighetsprov, ska ni veta. Inte alla av mina bloggvänner har överlevt det. Det är bara vi sega gamla rackare som håller måttet….eller nåt. Hur vi sen håller måttet är en annan fråga, men det hör ju inte hit. Dessutom tog vi oss igenom hundra dagar av bloggande under denna vårterminen. Jag tycker faktiskt vi är värda vår vikt i guld. Och den är inte att förakta.
Vår vikt, alltså….dvs min vikt. ”Tid” väger just ingenting. Tiden är bara utmärkt visare av ålder och visdom. Min alltså…. 😉

Nå….då var det väl dags att fira då!

Varsågoda och njut av tidens tand och tår på densamma!

Skål och välkomna  även nästa decennium!

Och om du undrar något är det bara att knacka på och titta in och läsa lite valda delar, så länge…..mycket nöje, eller som det sägs nuförtiden – Enjoy! 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hur det började…

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.