Bra och dåligt….

Min tid är dyrbar och min kropp varar inte oändligt.

image

Det är bara ett konstatera utan att klaga. Min fria tid då jag vill planera mina framtida öden och äventyr är inte heller evig, även om den nu är mer och bättre placerad på dygnet. Men kommer jag hem tidigt efter jobbet och vilar i fåtöljen med en katt i knät så somnar jag ofelbart…

image

Igår for jag till skolmässan på eget uppdrag… Ville kolla lite förlag och annat smått och gott som tangerar mitt eget ”projekteri”. Det var lyckat. Flera förlag som visade intresse och som tog sig tid med mig. Det kändes roligt. På väg ut – jag kom i elfte timmen och fick därför en fribiljett vilket också var lyckat – fångade jag en glimt av vår skolminister med min kamera. Även en tecknare stod vid sidan av och porträtterade honom med snabba penndrag.

image

Kul att det gamla sättet att dokumentera verkar komma tillbaka. Tog några steg vidare mot  utgången när mitt vänstra knä plötsligt varslade om strejk…. dvs, strejken hade redan brutit ut. Det högg som knivar i knät och jag kunde inte ta ett steg utan stora plågor. Där jag fastnade fanns en monter från UR om ett TV – program som hette Mattelandet. Det är ju det programmet som jag har fasat för, att det skulle påminna för mycket om mitt koncept, med danser och musik i olika taktarter, men när jag nu förstod att det var en fortsättning på det program som heter Bokstavslandet, föll en tyngd från mina axlar. Det har vi ju sett med barnen under hösten och det är roligt och bra, men det tävlar liksom inte på samma planhalva. Jag förmodar att Mattelandet är uppbyggt på liknande sätt. Vilken lättnad!  Nu kan jag jobba utan så stor stress igen. Jag har mitt och TV har sitt koncept. Det kanske till och med kan samspela?

image

Det var bara en sak…. Om man står fastnitad i ett golv utan förmåga att röra sig kan knappast ett dansprojekt verka aktuellt.

Men skam den som ger sig! Efter lite fika och vila kunde jag som den sista entusiasten hasa ut ur mässhallarna när mörkret hade fallit. Och jag kan bara konstatera att det som ska bli av, får ta tid….kosta vad det kosta vill.

image

Nu är det bara det svåraste kvar – några små hjärnspöken – men säg inte nej, säg kanske, kanske,  kanske…. 😉

image

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.