Bloggar kommer och går. Dag 67, #Blogg100

image

Gårdagens blogg bråkade med mig. När jag väl hade publicerat,  kom jag på att jag skulle göra några rättelser,  samt lägga till lite text på slutet. Jag uppdaterade, men ingenting hände. Jag gjorde om proceduren två gånger till, men fortfarande status quo. Allt detta utförde jag på min mobil, och det har inte varit några problem de andra 65 blogg100-dagarna. Men nu var det stopp.
Ok…  Tiden gick och jag valde att starta min lilla laptop i stället. Då gick det genast lättare! Sparade och delade till Facebook och #blogg100inläggen.
So far, so good….

Sen upptäckte jag ytterligare ett stavfel och ändrade det. Den nya texten var fortfarande kvar, men lite senare på kvällen gick jag in för att kolla och…

image

…Texten jag hade lagt till var puts väck igen! Gick inte att läsa på varken mobil eller laptop. Hur gick det till? Kan det vara WordPress som kinkade? Kan inte hitta något bättre svar.

Hela denna procedur sinkade oss såpass att vi kom aldrig ut på den lilla cykeltur vi hade planerat. Det var visserligen skönt att vila den första lediga helgdagen, men inte av den anledningen.

image

Men idag gick det desto bättre!
Vi drog iväg före lunch med cyklar och fil och müsli för att hitta några kolonist-kompisar i Hammarbybacks-trakten.

image

Vi hittade koloniområdet, och kompisarnas lotter, men själva kolonisterna lyste med sin frånvaro. Lyste gjorde även solen i sin närvaro. Vi slog oss ner på Hammarbybackens baksida och fick en solig lunch med fågelkvitter och fin utsikt.
En skön stund i naturen alldeles i utkanten av Stockholms innerstad.
Var annars finns det sådana möjligheter i närheten av en storstad?

image

Vi är lyckligt lottade! 😊

image

Och har jag nu riktig tur kan jag också publicera detta. Men hittar ni stavfel eller annat knas kan det bero på att jag inte vågar redigera texten efteråt. Tänk om allt går upp i rök, när man minst anar det. Hellre ett stavfel än ingen text alls… 😉

image

Ha en fortsatt solig dag!

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.