Upploppet… Dag 80 goes 81, #Blogg100

Ett tappat och återfunnet blogginlägg senare – jag tappade bort nedanstående inlägg igår kväll precis när jag skulle publicera, men hokus pokus återuppstod det från de döda idag, den åttioförsta dagen!

Det ska vi fira med en liten mysig fredagsstund!

image

Så varsågod och läs!
Måhända är bloggar som bröd – bör serveras dagsfärska? Kolla själv…. 😉

”Nu är det bara en månad kvar på
terminen. Jobbar man i skolan är det just denna månad allting ska ske.

image

Göra klart arbeten, göra utflykter, vara ”snilleblixtar” som uppfinner saker och som visar upp sina uppfinningar på Tekniska Muséet ena dagen, spelar upp en musikal för alla föräldrar andra dagen, och ytterligare en annan dag ha skolgårdsfest för hela skolans föräldrar och barn samt avsluta terminen med att öva in en sommarlovsschlager till avslutningen. För egen del har jag bara att träna på att sträcka ut mitt femte finger som är stukat. Det blir ibland fel fingersättningar när jag kompar alla låtar på piano. Men det är nyttigt för mig att träna min förmåga att fokusera. När jag fokuserar går allting bra… Men…
Jaja… Det ordnar sig. 😉

image

Men som vanligt är den här tiden på året hysteriskt splittrande. Samtidigt känner man ett inre och yttre tryck på sig själv att delta i allt annat roligt och vackert som sker runtomkring,  inte minst i naturen. Och ut i naturen vill vi för att umgås och ha picknick eller ta en avslutningsöl med kören eller… Ja, ni vet….
Det märkliga är ju att den vackraste tiden på året, är vi som mest upptagna med att pyssla med annat… Hur tänker vi?

image

Att fokusera överhuvudtaget är inte riktigt min grej. Då sätter jag mig helst hemma och kurar skymning.
För mycket rundgång!

Som sagt… Inne på upploppet nu, och ingen vet exakt hur det ska gå. En sak vet jag .. Det är lättare att göra allting rätt och bra om man har ett bra arbetsklimat,  vilket vi har nu i mitt arbetslag. Jag vet vad jag talar om, eftersom jag en gång i mitt liv har varit med om motsatsen… 

image

Men nu vet jag att, ”du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart”
– och eftersom vi sätter fart tillsammans, så blir det sommar snart, men först ‘ska vi bara’….. 😉 ”

image

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.