Som på räls… Dag 82, #Blogg100

image

Om man har ett göteborgskt skämtlynne kan man säga just så när man gör som jag gör en dag som denna – far land och rike runt med mjölktåget, känns det som – och sen fram och tillbaka med spårvagn i Göteborg för att installera oss hos vännerna vi bor hos och sen ut till vischan till vännerna vi ska festa med…

image

Det går som på räls eftersom jag älskar att åka tåg, och Göteborg är min favoritstad och vännerna jag bor hos de jag ska festa med också hör till favoriterna och är fantastiskt trivsamma.

image

Ha det! 😊

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.