Leva på hoppet…. #64

Ska vi skicka  nyanlända ensamkommande barn till Afghanistan i detta läge, eller ska vi vända,  och göra om och göra bättre?

wp-image-263667433jpg.jpg

Den frågan har bara blivit mer och mer aktuell under våren och nu är läget akut!

Alla har rätt till ett liv, är den röda tråden….

Jag skulle önska att regeringen fattar lika kloka beslut som de gjorde när det gäller ID-kontroller i Öresundsregionen. Jag hoppas att min önskan går i uppfyllelse, för annars vet jag inte hur det ska gå. Men vi får aldrig sluta kämpa och hoppas!

I övrigt inget nytt under min egen sol, förutom att jag cyklade till jobbet idag för första gången i år. Det känns hoppfullt att vara i farten igen, även om alla andra cyklister cyklade om mig och förbi.

Än så länge…

Men jag kommer igen……närmare jul….. 😉

wp-image-378629055jpg.jpg

Hoppet är det sista som överger människan, så hopp och lek!

 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.