Min lott här i livet? #81

Dags igen för lott-dragning… 😉 

Två lotter med olika fördelar. På tisdag är den officiella visningen då vi får skriva upp oss på intresselista. Vi får väl se. I förmiddags gjorde vi en egen informell förhandsvisning. Då träffade vi av en slump en av ägarna som var på språng till Arlanda för att flyga vidare till Portugal och var på lotten för att hämta det sista. Tunga grejer på en pirra som vi hjälpte honom med, en bit uppför backen. Sen kom en kolonigranne och hjälpte honom den sista biten. Han var tacksam, samtidigt som han ropade förtvivlat…. ”Jävlar! Flyget går om två timmar!” 

Undrar just om han hann. 

Vi spanade in båda lotterna och fann att den närmast vattnet verkade mest välordnad och trivsam medan den övre låg lugnare till och kanske inte var lika utsatt för kreti och pleti som passerar förbi. Men å andra sidan var den inte lika mysig.

Det blir nog ingen av dem….. Men det är kul att kolla och fantisera. Efter att på eftermiddagen ha deltagit i ett namngivningskalas i en bostadsrättsförenings trädgård, känns ju behovet av en liten uteplats i närheten onekligen lite större. Särskilt när solen skiner och livet leker, känns också brist på egen balkong stor. 

Men varför klaga när man kan dela med sig av sina trädgårdar och bli bortbjuden att delta i  trädgårdsfester helt hjärtligt och generöst?

Godkväll! 😊 

 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.