Final-dags!

FINAL idag på mitt evighetsprojekt!

Äntligen i hamn!

Men så mycket roligt jag haft på vägen…😊…
….tack vare alla som har varit med och stöttat och gett goda råd på vägen. Alla gulliga och positiva barn och kollegor i Klastorpsskolan som lät mig testa danserna i deras klasser – Anna Brandberg, i första hand men
även Sara Borrwall och Ulrika Strömbom och Ewa Walstam, Carina Davidsson, och Anne Bergstedt som var med och dansade i flera klasser- och alla som gav mig nya idéer – min mamma Ingrid, inte minst, som gav mig idén med att klappa med höger hand på udda tal och vänster hand på jämna! Hon fick aldrig se danserna, vilket känns lite sorgligt, men hon kanske dansar med någonstans ändå? 💕

Lisa Linder min systerdotter, tyckte att jag skulle ge Entalen varsin karaktär! Mycket framgångsrikt och populärt bland barnen… Skapade stor nyfikenhet bland barnen i de klasser där jag provade ”cliff-hanger”- metoden.

Jag vill också tacka släkt och vänner som har deltagit och tittat och tyckt kloka saker under resans gång, samt varit moraliska stöd – Marie Gauffin, Ulrika Fricker, Eva Hansson och många, många fler!

Till sist – STORT TACK till Gun Zetterström för allt stöd och bistånd på alla plan och nivåer – praktiska, ekonomiska och medmänskliga plan! Hurraaaa! 🙌 💕 🌸

Nu till Final-filmen – Se finalen och sedan… Dansa, förstås!

http://www.sifferdansa.se
😊 💕 🎶 🔢 💃 🚂

Lämna en kommentar

15 maj, 2020 · 12:36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.