Många bäckar små…

En tapper skara även idag på trettondagen. Det känns som en god vana att ses varje fredag – inte bara för omvärldens bästa utan även för den egna hälsans skull. Man behöver komma samman i såväl med- som motgång.

Vi var några stycken som kom och gick. Pga kyla och blåst kan man inte stå så länge, men det är bra med avlösning. Än så länge ingen statsminister i sikte, men han ska veta att vi inte ger upp. Att ge upp är inte alternativet, men frågan är hur vi kan bli en större mängd som blir medvetna om klimatnödläget i världen? Som kan påverka och pressa på politikerna att ta ansvar för vår framtid. Vi jobbar på det….

På Mynttorget stod också en liten familj med klimatskyltar. Extinctions klimatkör var också på plats enligt hörsägen. Vi är många bäckar små… En flicka och hennes mamma stannade och flickan berättade stolt att de hade jobbat med klimatet i skolan och att hon hade en ”klimatkompis”. Riktigt vad det innebar förstod vi inte, men de hade demonstrerat för fred. ♥️

Alla dessa små bäckar ”kan bilda en stor å” – snart blir det en stor Global Klimatstrejk – Fredagen 3/3 – 23, närmare bestämt.

Kom då!

Fram tills dess: Vi ses varje fredag mellan 11.00 och 13.00 utanför Sagerska – statsministerns bostad …

…och…

Varje lördag mellan 12.00 och 13.00 på Medborgarplatsen!

God fortsättning! 💚🌍💚 #FridaysForFuture

#peopleforfuture #peoplenotprofit #biologiskmångfald #FightClimateInjustice #climatecrisis #SaturdaysForFuture #catsforfuture

Lämna en kommentar

6 januari, 2023 · 16:51

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.