Kontaktyta

Jag skriver till mina vänner och tycker att de också ska skaffa en blogg, men det är klart att om alla hade en egen blogg skulle man inte hinna läsa varandras i lika hög grad.  Man måste också hinna skriva i sin egen samtidigt som man håller koll på alla andra. Annars blir det som med alla uppfodrande telefonsvarare. Lämna ett meddelande så ringer jag upp…skriv en blogg så kommenterar jag…sjung en sång så applåderar jag. Så får det ju aldrig bli. Jag tycker mer att det ska vara som en väldigt utdragen men skojig fest eller en lång debatt med många människor som får kontakt med mig eller varandra, via mig och min blogg. Kontakt tas också bara när man själv vill eller hinner eller blir särskilt engagerad i något ämne som tas upp. Kan också jämföras med "Spanarna" som har gått på radio i många år med Jonas Hallberg, bla. Eller som att gå på puben efter kören. Hela tiden hålls verksamheten igång  fast deltagarna skiftar.
Så det är fritt fram att använda min blogg som konaktyta ! Varsågoda, närhelst det behagar.
Själv bloggar jag på som vanligt, fast jag märker att mitt "samhällsspanande" bloggpostande inte är lika frekvent som i somras. Dessutom har jag kört fast i ett och samma ämne flera gånger i rad. Det ingick inte i mitt eget avtal med mig själv som jag (vi ?) slöt i somras. Bättring, således.

2 kommentarer

Under Datorer och Internet

2 svar till “Kontaktyta

  1. K

    Åh, så skönt. Jag räknar till 2 st katter som är hemma igen. Bra.

    Gilla

  2. Aniara

    Jo det är sant. Det tar allt lite tid det här, både bloggeriet och att ränna in och ut på andra bloggares sidor och kolla vad de skrivit idag och så kanske kommentera nått och….Och sen får man nästan lite dåligt samvete för att man inte skrivit något på några dagar och och och…Nej, så skall det förstås inte vara!Men det blir lätt lite så ändå.Märker att det är ett ganska vanligt tillstånd, många som just nu mumlar lite om att tiden inte riktigt räcker till när skola, jobb – vardag – drar igång på allvar.Och det är klart, vill man försöka göra ett lite "större svep", kanske fundera en vända och dra lite slutsatser om vad som händer runt omkring etc, så kan det ju ta lite tid att skriva ner sina tankar.Ack ja, vad allt man hittar på.=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.