cykelstall och vackert väder

Så blev jag sjuk redan tredje jobbveckan !  Typiskt ! Men jag ska inte klaga. Är i alla fall inte ensamstående mamma. Det måste vara hemskt att vara just det när man är sjuk. Och dyrt ! Ja, det är ju dyrt ändå. Men nej, jag ska inte klaga. Det finns så mycket att glädja sig åt…om man vore frisk. Fast det är ju bara en förkylning. Det finns värre sjukdomar. Absolut. Så varför klaga ? Solen skiner och det är varmt väder. Sista sommardagarna  fast det är september och det ska bli kulturdagar i Stockholm. Mycket gratisevenemang som verkar kul och bra…om jag vore frisk. Ska jag klaga ? …Det skulle vara det lilla då i så fall. Det finns i alla fall en sak att glädja sig åt. Jag slipper brotta mig in i cykelstallet på morgnarna, där nya små och stora cyklar har växt upp som svampar ur golvet varje gång man kliver in där. Var kommer dom ifrån ? Varför ska hela husets cyklister tvingas bli aggressiva och svettiga varje morgon redan innan de har cyklat en meter ens ?
 Finns verkligen ingen cykelombudsman att tillgå ?
Se där! En vettig fråga från sjuk,vanligtvis frisk och varje dag cyklande cyklist.
Och äntligen fick jag anledning att klaga också. Fast egentligen var det ju något att glädja sig åt…att slippa alltså.

Men några riktigt bra saker. Idag kommer G. hem från Kiev. Och Kerstin har börjat blogga. Roligt.

Nu måste jag sluta innan det poppar upp fler bra saker. Ämnet var ju ändå "klagomål".

 

3 kommentarer

Under Klagomål.

3 svar till “cykelstall och vackert väder

 1. K

  Hi hi – där fick du till det! Du verkar alldeles för pigg för att vara sjuk. Det är det enda jag har att klaga på.I vår brf skriver man att alla omärkta cyklar slängs vecka 40. Sen kom vi som väl var på att de bara flyttats till ett hemligt rum. numer har vi cykelkrokar i taket och en ny fin cykelparkering utanför men det låter sig ju inte göras i innerstaden. Skulle väl vara för stöldbegärligt dessutom.

  Gilla

 2. Unknown

  Ja, den kommer till slut, höstförkylningsdebut då din näsa är täppt och röd.Då din hals är för trång – helt omöjlig för sång -och den falnar din forna glöd.Då du gömmer dig under din filt.Dricker te som är sockrat och milt.Och du hostar en stund,somnar till en sekund,läser böcker om ond bråd död. Lisa

  Gilla

 3. Unknown

  Var bloggar Kerstin?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.