Utmaning

Jag har blivit utmanad av Eva att ange 6 egendomliga saker om mig själv….

 
Som så många andra, brukar jag inte svara på sådana utmaningar.
Det jag tycker är egendomligt är antagligen helt normalt för andra och tvärtom. Men, men…man ska aldrig säga aldrig. Har varit inne och tjuvkikat på några andra som fått samma utmaning och fick lite idéer. Doktor Mox, exempelvis skrev i slutet att han är för snäll för att skicka denna utmaning vidare till 6 nya. Jag är beredd att hålla med, fast jag gör om det så det stämmer mer in på mig: Jag är för lat. Men alla som läser och inte har blivit utmanade men ändå känner sig manade…varsågoda och häng på. Skriv gärna hos mig i så fall om det blir något….
Ni som har följt min blogg känner kanske igen några konstigheter som jag redan har presenterat.
 
 1. Tar numera aldrig på mig kjol. Kan bero på att jag en gång tappade en konsertkjol på väg upp genom kyrkogången.  Hela kören tågade upp utom jag som hade fullt sjå med att dra upp kjolen samtidigt som jag skulle hålla i notpärmen  och se ut som om det regnade….
 2. Önskade alltid lever (inte rå dock, som Doktor Mox) till födelsedagsmiddag när jag var barn.

 3. Kan nästan aldrig höra från början om någon berättar en rolig historia, med den påföljden att jag förstås missar poängen.

 4. Kan applådera med en hand.

 5. Gillar inte deckare.

 6. Det svartnar när jag ser en dammsugare.

Så håll till godo…inte speciellt egendomliga saker, men lite egna, kanske….?

Nästa gång kanske vi får lista upp vår sex mest normala egenheter. Det kommer att bli om möjligt ännu svårare ! 

PS och musiken, förresten, vad säger ni om den ? Ibland lite egendomlig, eller hur ? DS

4 kommentarer

Filed under Mänskligt

4 responses to “Utmaning

 1. Eva

  Nej det är ju precis så, man tycker ju själv att det är fullkomligt normalt, allt man gör. Och det är det ju, bara det att vi inte är likadana allihop. Och en del saker vi gör kanske inte är lite, vad ska man säga, ovanligare. Och det är ju tur det! Det gör oss bara mycket mer intressanta. Och jag tycker dina egendomligheter kändes väldigt normala. Fast jag har lite svårt att förstå hur man kan applådera med en hand…
   
  Jag älskade också lever när jag var liten, mamma stekte den tillsammans med små hela lökar och gjorde gräddsås till, det var så gott, men nuförtiden smakar inte lever lika bra tyvärr. Om det beror på mig eller levern vet jag inte.
   
  Den andra listan kan som sagt bli ännu svårare, och roligare, kanske får man se ännu lustigare resultat då, om folk listar det de tycker är mest normalt…

  Gilla

 2. tg

  Hmm, ser att kedjebreven är i farten igen.
  Inte heller min stil, så jag …
  Din musik är konstigare än jag, vilket inte säger lite 😉
  Nu ska jag snart ta mig en tur upp på vinden.
  See Ya!

  Gilla

 3. Aniara

  Applådera med en hand? Högt?
  Det där med deckare håller jag med om, inte min favoritlitteratur heller.
  Kjol, ytterst sällan – fast har aldrig tappat nån . . .
  Lever – blääääää!
  Klarar att kolla in dammsugare, fast gillar dem inte så värst. Eller snarare, gillar inte att hantera dem.

  Gilla

 4. Dr

  Aha, jag ser att vi har mycket gemensamt. Jag går ju t ex inte heller i kjol, gillar även stekt lever i gräddsås (inte bara rå), är kass på att lyssna på roliga historier, kan applådera med en hand, men sen tunnar det liksom ut. Gillar deckare lite grann i alla fall och blir bara lite mörk i synen av att glo på damsugaren.
  Gratulerar till avklarat uppdrag 😀
  Ha en fin påskvecka!
  Mox

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s