ommöblering !

 
Jaha !
 
Spaces tillåter ommöblering. Så nu har här byggts ett hus där man kan få både utsikt och insikt !
God helg på er bloggarvänner !

12 kommentarer

Filed under Datorer och Internet

12 responses to “ommöblering !

 1. Alistriona

  Mmmm…här var det ommöblerat (ser att även msn gjort något..hmmm vet ej om jag gillar det..än!?)…jag andas min vän *ler*..och försöker verkligen få till något..men tiden…som alltid är den inte min vän…har något på G..men vi får se…jag kommer åter…*kram*

  Gilla

 2. Eva

  Jag visste att det var något, jag var inne på ett annat space innnan och tyckte inte jag kände igen mig. Det är ju kul när man kan anvnda egna bilder så där men jag är ju vanligtvis emot förändringar… hade jag levt på stenåldern hade jag nog fnyst åt nymodigheter som att steka mat, det går ju lika bra att äta den rå…
   
  Ha en trevlig helg i \’ditt nya hus\’ hoppas det blir lite varmare än det är just nu bara, förra helgen skämde väl bort oss….

  Gilla

 3. Kurt

  Tjusigt! En personlig hemsida blir mer personlig på detta vis.
  God helg!

  Gilla

 4. Eric

  Jag har skrapat och inte blev det någon vinst. Inget nytt hus för mig.

  Gilla

 5. kerstin

  Eric
  Det är ett himla sjå, men det går! Fortsätt skrapa!
  /rolle

  Gilla

 6. Unknown

  Börjar om igen. Jag möblerade om till födelsedagen men ändrade tillbaka sedan. Färgen vill jag alltid byta framåt våren för att få den mera vårlik. MSN har gjort en del förändringar bl a när man trycker på vänbilden så kommer det upp en del av senaste bloggen.
  På mitt bloggregister har ja gått RSS ekon och det vet jag inte varför. Vi får välan se vad som händer.
  Hoppas du får en trevlig helg, fastän den här helgen stannar vi väl hemma iaf.

  Gilla

 7. Aniara

  Ja hm, det blir säkert bra det där. Ser att du vårpyntat, fint!
  Fast själv är jag mest sur över att det har varit så jämra segt på spaces det senaste. Tar evigheter att få upp bilder, kan inte byta musik och visst är det fint att man äntligen kan lägga upp namnet på bloggen i huvudet (igen . .) men det där stora reklamfältet ovan förstör ju liksom allt. Och inte tycker jag det är snyggt med den löjliga lilla manövreringsknappen inne på fotona i albumet heller.
  Usch vad grinig jag vart.
  Fast det kanske bara är jag och mitt space som krånglar. Eller kanske datorn som "tjocka till" sig. In till dig kom jag ju fort oh lätt.
  Annars: Njut av solen och bion nu!
  Nu skall jag käka amerikanske pannkakor, så kanske jag blir pigg och glad och orkar ta itu med upprörjningen.
  =)

  Gilla

 8. K

  Den där nya layoten har jag inte utforskat än för jag blev så charmad av spegelbilden. Den är fantastisk! Måste genast planka idén när jag kommer till ett sånt motiv. Bilderna från landet är också underbara. Man känner hur katterna njuter.
  Hälsa!

  Gilla

 9. Anna-Lys

  Åhhh då får man ta på sig finklänningen för att vistas här numera!?!Trevlig Helg< Anna-Lys >

  Gilla

 10. Anna-Lys

  Åhhh då får man ta på sig finklänningen för att vistas här numera!?!Trevlig Helg< Anna-Lys >

  Gilla

 11. Pia

  Flott värre måsta jag säga,, kommer tillbaks för att se om du har rustat nåt i det sista

  Gilla

 12. U

  Snyggt!!! kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s