Och nu kan jag simma lugnt…

  
Nu är det klart, även om inte vädret tycks vara det. Eller jo…än så länge är det varmt och skönt, men de bara hotar och hotar, vädergubbar och gummor…Men väl hemma igen är det dags att packa för sommarens "landettripp", med katter och allt. Ett stillastående liv som just i år kanske kan få lite annan karaktär för min del. Äntligen har jag blivit med mobilt bredband, och hör och häpna…Det fungerar ! Inget jag är bortskämd med hittills. Att saker och ting fungerar när det ska fungera. I alla fall inte när det gäller dessa nätanslutningar, trådlösa eller ej. Nu är jag i alla fall varken trådlös eller rådlös, och det hela kan börja.
Vilket då ?
Ja, spelet förstås….Men jag berättar mer om resa, Norge, sysslingar, fantastiska naturscenerier (fast inte mycket att prata om …bättre att se på bild. Och bilder har jag. Törs inte säga hur många, men jag har nog slagit mitt eget rekord  i alla fall…), och annat smått och gott, när väl allt är på sin plats…SIM-kortet på sin och jag på min, i böljan.
SIMmandes i medvind, tills slut.  Om än med lite trädtoppar i vägen….Återkommer med resten…det som inte skymdes av träd…
 
 
 
 
See You ! 😉
 
 

7 kommentarer

Under Datorer och Internet

7 svar till “Och nu kan jag simma lugnt…

 1. Anna-Lys

  "SIMandes" och SIMandandes?SIMsalabim ;-))< Anna-Lys >

  Gilla

 2. Aniara

  He, "vågar inte säga hur många . . ." – fegis där!
  Fast nog blir man lite, nästan, rädd för sig själv när man inser hur lätt det är att gå igång och börja klicka som en glning. Hur verkligheten liksom förvandlas till nåt man ständigt blott iakttar genom linsen. Eller via kamerans lilla bildskärm snarare.
  SLÄNGA, måste man göra sen. RENSA!
  Fast det är förstås oftast inte lika lätt och så sitter "man" där med en miljon bilder.
  Nåväl, ser i vart fall fram emot din kommande Norge-kavalkad.
  Och så, det mobila "bredbandet" funkar?
  Bra!
  Testar ju själv också, fast tycker förstås inte hastigheten är så värst mycket att skryta med.
  Och sen funkar det inte så himla bra på Mac heller, har jag märkt.
  Men men, vi får väl se.
  Ska i vart fall jobba större delen av "sommaren", så tja.
  Så – ut på landet med dig nu!
  =)

  Gilla

 3. Åsa

  Jisses vad jag har kämpat för att komma in på din sida! Nu gick det, även om det tog åtskilliga minuter trots att jag numera sitter vid en dator som i övrigt fungerar mycket bra… Nåväl, den som väntar på något gott…:o) Skönt att det är några av mina gamla favvisar som fortfarande bloggar iaf. Medan jag sysslade med annat verkar väldigt många ha försvunnit ut i det stora, väldiga IRL och inte vänt tillbaka…
   
  Tålmodig som jag är kommer jag tillbaka…
   
  Kramar Åsa

  Gilla

 4. Åsa

  Jisses vad jag har kämpat för att komma in på din sida! Nu gick det, även om det tog åtskilliga minuter trots att jag numera sitter vid en dator som i övrigt fungerar mycket bra… Nåväl, den som väntar på något gott…:o) Skönt att det är några av mina gamla favvisar som fortfarande bloggar iaf. Medan jag sysslade med annat verkar väldigt många ha försvunnit ut i det stora, väldiga IRL och inte vänt tillbaka…
   
  Tålmodig som jag är kommer jag tillbaka…
   
  Kramar Åsa

  Gilla

 5. Åsa

  Ursäkta upprepningen, jag var visst inte så tålmodig trots allt…:o)

  Gilla

 6. Eva

  Hej Millroll!!! Nu är jag äntligen här igen! Att det ska vara så svårt, det är konstigt, men det verkar som att ju längre tid som går från att jag bloggat desto svårare blir det att komma igång igen. Jag hade en jobbig maj och en hektisk juni fast det är väl egentligen inget att skylla på, men trots att jag tänkt saker att skriva, och saknat alla har det inte fungerat. Nåväl, nu gör jag halvårsavstämning, halva året kvar, måste se till att det blir bättre än den första halvan! Jag ska sätta igång och blogga igen iaf så välkommen tillbaka, från now in så ska jag blogga varje dag!
   
  Men, för det finns ju alltid ett men, vi har också mobilt bredband, på landet och hos oss fungerar det INTE, oftast kommer jag inte in på min blogg alls, och sällan så långt som till andras, just nu är jag hemma och tänkte blogga oavbrutet, men så mycket annat kommer ju mellan och stör så ska jag hälsa på och skriva hos alla kommer jag väl aldrig tillbaka till landet…
   
  Hoppas ditt mobila bredband fungerar bättre än vårt, det beror väl lite på var man bor, men trots att leverantören lovade oss att det skulle funka så har vi sällan mer än 56 kb när det funkar…
   
  Har man digitalkamera kan man knappast fota för mycket, det är de foton man inte tar som man ångrar sen, så resonerar jag, det går ju alltid kasta, det är ju inte som på den dyrbara kamerafilm och framkallningstiden…
   
  Hoppas din sommar är underbar, vår är regning… fast just när jag skriver detta letar sig en solstråle ner till tangentbordet, underbart!

  Gilla

 7. Carlos

  Va! Är du ute och fladdrar nu igen! Hoppas du får det bra i Norge och ta hur många kort du önskar, priset är detsamma.
  Nästa vecka är det min tur att åka, och denna gång är till Mallis för att hälsa på syrran.
  Ha det så najs i sommar\’n.
  Kramar,
  Carlos

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.