tänker…hm

 
Och nu sitter jag bara här och tänker. Inte på Norge-historier (Lugn, det kommer…ska bara rensa bort cirka tusen bilder först ;-)), men något näst intill lika korkat. Läste imorse i DN, tror jag att det var, om arga unga moderata män som bloggar runt och kommenterar var de kommer åt, om att vara "politiskt korrekt", om det löjliga i att vara feminist, etc. Ja, allt vad de kan komma på. Det som fascinerar mig i det här fallet är: Hur kan de ha missat att det mest "politiskt korrekta" i nuläge är att anse att det viktigaste i det här landet är att få alla "slöfockar" i arbete, att hylla utförsäljning av statens egendomar, att gilla civil olydnad så länge det går ut över kollektivet och inte den "arma enskilda individen" ?
 
Hallå alla blå ! Är det några blå dunster som har fastnat i era ögon ? Vi har bytt regering sedan ett halvår. Den härskande klassen är inte längre bolsjeviker eller flumradikaler från 70-talet. Ni är väl sent ute. Har ni fastnat i den blå offermentalitetens sörja…"stackars, stackars oss som blivit så illa behandlade av alla politiskt korrekta, som tycker att man ska värna om de svaga och inte om oss….typ…hm". 
Nu har ni chansen att sätta trenden vad det gäller att vara korrekt politiskt. Fast kan det vara så att det är minst dubbelt så roligt att klaga på de "moraliska tråkmånsarna" som att själv sätta agendan…….?
 
Hmm….imorgon ska jag rensa bilder och berätta Norgehistorier så det står härliga till ! Det är i alla fall inte politiskt korrekt …
 
Ha det (som våra norska grannar säger…och en och annan Göteborgare) !

3 kommentarer

Under Nyheter och politik

3 svar till “tänker…hm

 1. Anna-Lys

  och här sitter du mitt i natta och tänker så korrekt ;-)< Anna-Lys >natti natti

  Gilla

 2. Eva

  Min blogg har ingen arg ung man kommenterat iaf, förmodar att den inte är tillräckligt intressant. Kanske skulle jag börja skriva lite mer kontroversiellt, fast det ligger nog inte för mig, jag är alldeles för opolitisk, det intresserar mig för lite. Kanske om jag haft mer ork eller något, den lilla jag har nu räcker bara för de nedersta lagren i maslows behovstriangel…

  Gilla

 3. Aniara

  Hm, har också missat de där små högerspökena. Skönt nog.
  Get real!
  Annars – ha det!
  😉
   
  Ps, är faktiskt kvartsnorsk, så det kanske är ursäktat? Ds

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.