Två års bloggande och två bloggar senare…

 
Vad blev det av mig ?
 
Efter två års bloggande (jubiléum idag) och två bloggar senare kan jag summera…..
 
 • rödögd
 • blek
 • 5 kg tyngre
 • sjukskriven
 • tekniknörd
 • sömnsvårigheter
 • koncentrationssvårigheter
 • soffpotatis
 • asocial IRL
 • självupptagen
 • verklighetsfrämmande
 • svårt att skriva en text utan diverse tecken såsom 😉 =) 😦 😀
 • fotograferar inte längre ansikten utan fötter på folk
 • fotograferar överhuvudtaget för mycket i syfte att lägga in bilderna på bloggen (vilken av dom, är enda frågan)
 • Ser världen genom en display
 • måste kolla bloggarna varje dag
 • tittar inte längre på TV eller lyssnar på radio, så färgradioproducent jag är
 • Har ersatt katterna med min laptop

Listan kan säkert göras avsevärt mycket längre. Nu överlämnar jag åt den goda läsaren att avgöra själv om det var värt det, ty jag är inte längre i stånd att döma….

Före:

Fylld av tillförsikt, utflyktsmål i sikte, drömmar om en ljus framtid:

 

  Ständigt beredd attt hugga i och ta för sig,

  jämna marken för sig själv och andra…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter:

 
 
 
Behöver jag säga mer ?
 

7 kommentarer

Under Datorer och Internet

7 svar till “Två års bloggande och två bloggar senare…

 1. Eva

  Tänk, jag hann först in på denna! Grattis till tvåårsjubileet! Jag har noterat att du har två bloggar men jag känner att jag har för många att hälsa på redan som det är så jag nöjer mig med att läsa den här.
   
  Jag känner igen mig i mycket av din beskrivning av dig, fast jag gick i väggen innan jag började blogga. Och jag känner att bloggandet har hjälpt mig, för jag har fått iaf någon slags kontakt med människor, för annars hade det väl inte varit någonting alls… Enda gången jag känner mig mänsklig är egentlgien när vi är på landet, tur att vi ska flytta dit….
   
  Annars är det likt med koncentrations- och sömnsvårigheterna, fem (minst) kilo tyngre och trött och rödögd och allt det där. Men det ska väl bli bättre förhoppningsvis. Någon gång. För både dig och mig.

  Gilla

 2. Åsa

  Oj, grattis! Fick lov att kolla vilket datum jag gjorde mitt första lilla inlägg och det visade sid att jag är lite "äldre" än dig, jag fyllde två redan i juni. Jag känner också igen vissa punkter, speciellt det där med smileys. Jag måste verkligen behärska mig för att inte rita små gubbar när jag skriver för hand (ibland gör jag det ändå vilket iofs funkar rätt bra när man jobbar med tonåringar :o)
   
  Sen har jag ju inte varit lika aktiv, i perioder har bloggen legat nere pga tidsbrist. Min svägerska kallar min sioda för "singelbloggen"…
   
  När jag är som mest aktiv är jag definitivt rödögd och emellanåt världsfrånvänd. Å andra sidan tycker jag ibland att jag måste masa mig ut på något för att få något att skriva om…
   
  Kramar

  Gilla

 3. BeJi

  Grattis till jubileumet. Min blogg fyllde två år för en dryg månad sedan. Numera för den en tynande tillvaro. Jag gjorde misstaget att vara nostalgisk och läsa vad som hände i bloggen under dess storhetstid sommaren och hösten 2005 – inte undra på att man hade mycket läsare då. Där hände det minsann grejor! Jag har dock äntligen börjat få ordning på min engelska 78-varvarblogg igen efter att ha låtit den sova i ett och ett halvt år. Har bl a lagt in en colombiansk dansvänlig version av Alfvéns Midsommarvaka. Kul att dona med den igen … även om inte så många läser den – men den är ju också mer inriktad på musikgalningar som mig … och dig.
  http://the78rpmblog.blogspot.com/
   
  Ha det så gott och grattis än en gång!
  /Bj.
   

  Gilla

 4. Aniara

  GRattis till två års-jubileet!Fattar inte att jag slarvade bort mitt eget. Är kanske så att "man" tenderar att förtränga att åren går. Kvinna också för den delen.
  Om bloggandet är värt det?Bena upp det lite:
  Att bloggandet tar tid från tv-tittandet är väl inte fel?Att skriva är väl inte fel?
  Att utveckla sitt fotograferande är väl inte fel eller fy skam det heller?
  Ok, att det blir mer innesittande på bekostnad av att vara ute och göra saker – är väl lite sämre.ATt känna sig tvungen att kolla igenom x (kanske till och med xx) antal böoggar om dan, tja . . . det kan nog vara lite jobbigt om inte annat.
  Fast det där med koncentrationssvårigheter, sömnditon och sjukskrivning är väl i vart fall inte bloggandets fel – eller?
  För om så är fallet . .. .
  :-O
   

  Gilla

 5. tg

  Hej … 
  Liten Dräpare slinker in …
  Hej hopp … . du är en duktig fotograf …  jag har inhandlat, skottkärra til mig tror jag.. eller..?
  Just nu så dricker jag lite vin i all ensamhet …  jag har ju bara mig och, kaninen i baksätet, att tänka  på, den  djövulen!

  Gilla

 6. Unknown

  Hej…Jag blev tvungen att springa till spegeln och vågen och kolla vad jag missat  eller omissat. *L*…Jodå världen finns kvar vädret likaså och jag existerar liksom vi alla gör. Phuuuu….Fast jag håller ej med dej, om du nu lagt på dej skaffat röda ögon m.m. är det fortfarande du. och jag tog fram luppen …:) (Var tvungen att lägga till en smily….*skratt*…)***KRAM***

  Gilla

 7. Unknown

  Oj jag tror faktiskt att jag har hållit på längre men det är bara att kolla i arkivet där kan man väl få fram det första bloggrna, tror jag.
  Vikten verkar jag hålla ganska konstant men det beror väl påa allt kroppsarbete jag har med hassel bl a på tomten he he.
  Önskar dig en jättefin helg! 

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.