Tillbaka till Gruvan ?

 
 HÅLL I ER NU FÖR….
FärgRadion goes MoVie
 
 
 
 ..AGAIN…..Skönt att koppla av lite efter en hård veckas slit…
 
              Lördags-matiné ! 
                 
 
PoP-Corn.. ..  Och läsk
                  är på väg !
 
 
          Sådärja ! Ser du bra ?
          Nähä…Sträck på dig !
          Filmen kan börja…….
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

Under Underhållning

8 svar till “Tillbaka till Gruvan ?

 1. tg

  Ahh först till kvarn ..!
  Kalle Sprätt drickan är min!
  Maka dig lite åt sidan lite … måste få rum med benen … så där ja!
  Nu kan filmen börja.
  Är det Blötberget jag ser skymta där månne ..?
  Mums mums, popcorn är gott!
  Får jag en näve till ..!
  Tusan, måste gå på toa …
  Kan du stoppa filmen ett tag ..?
  Inte det .. nähä … får väl göra i byxan då …..
   

  Gilla

 2. Eva

  Jag skulle ju målat fönster… Jag har planerat hela veckan, köpt färg och penslar, plockar fram målarkläderna och peppat mig, sett på \’vädret\’ att det skulle bli fint i helgen. Så sätter jag igång då och så börjar det åska… Det var längesen det åskade så rejält, det var som om de vält av ett lass stenbumlingar i trädgården. Och ösregnade såklart. Jag var mitt i målningen. Förstört alltihop. Jag har god lust att svära hela långa ramsor.
   
  Jag satte mig i biosalonen istället och såg en film om några som jobbade i en gruva. Jag hamnade rätt långt bak och det var några som inte var helt tysta så jag är inte säker på att jag förstod handlingen. Och så var Snurre Sprätt drickan redan slut så jag fick en burk med tveksamt innehåll av en fet tysk som hade en hel vagn full…. Popcorn fanns det gott om i alla fall så jag åt en rejäl hög… 

  Gilla

 3. Benedictus

   He, det är inget som går upp emot en gammal hederlig borrfilm. Speciellt med sådan filmmusik. Beethovens nionde symfoni i D-moll. Jag minns det som igår när jag såg Herbert von Karajan dirigera Berliner Philharmoniker i en euforisk konsert fylld av smärta. Nästan i klass med Ludvig Vans uttolkning i den egna urpremiären……… ………. ……….. …………. ……….  ………………. ……………… ………..  ……….. ………………. Oj, ursäkta avbrottet, det uppstod en pannkakssmets incident… Men nu är jag tillbaka, och det jag hade skrivit står ju kvar, så det var ingen gnu på isen. Men attans att han från den mörka sidan redan hade lagt beslag på Kalle Sprätt drickan. DEt är ju min favvo. Ja ja, så går det när när man går upp sent. Men popcornen är ju goda. Men det var väldigt vad han med huvan brer ut sig. Och vad är det för stor mörk fläck på hans byxor. Ssccchhhhh! Nu blev filmen spännande ju.
  Tack för inbjudan. Det här måste vi göra om.
   
  Der Cineast
   

  Gilla

 4. Robban

  Ånej, inte färgradion igen!! *he he*:-))

  Gilla

 5. Unknown

  Hej! Tack för kommentar. Att få in vidéo i min mediaplayer har jag inte lyckats med och inte heller göra egen vidéo hi hi.
   Läste någonstans att det var Beethovens 9. Kommer inte ihåg men slutkören i den är ju väldigt vacker och jag har varit med och
   sjungit den med sina långa soprantoner. Tyvärr fick vi aldrig framföra den och jag kommer inte ihåg varför…. Nu bråkar texten, bäst jag slutar.
  Sköt om dig!

  Gilla

 6. tg

  Tack för förkylningskuren …
  Ska strax ta mig ut till närbelägen affär och inhandla …
  Men inge-fära för så löd väl ditt råd ..?
  ;-)))

  Gilla

 7. Eva

  Jag slank in på bion igen, samma film igen, men okej då, fick sitta längre fram den här gången, såg bättre, förstod dramatiken… Jag tog med egen dricka, popcorn fanns kvar men de började bli sega.
   
  Eva drunknade inte, och husspekulant nr 2 har äntrat scenen… spännande fortsättning följer… Kanske jag gör en film jag med. 

  Gilla

 8. Aniara

  Oj, här har det minsann gått livat till i salongen!
  Men var sjuttsingen är FILMEN?
  Är jag blind eller har jag råkat få popcorn och Sprättdricka i ögonen? 
  Får snabbt ta mig ur det här kommenteraläget och börja leta efter påsättningsknappen!
  ops, eller hur man säger.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.