Ett hederligt folk

 
En ganska känd kommunalpolitiker (från vår stora stad i väst) har uttryckt sitt deltagande vad gäller illegala flyktingar som har blivit lurade på en massa pengar av människosmugglare. Och vad ska då ett stackars fattigt mottagarland göra i all välmening, annat än att stänga dörren för dem som har blivit så illa utnyttjade?
 
Tja…ta en kopp kaffe….!
 
 
(PS Och musiken ? En "newmill home prod." i samarbete med e-jays musikprogram….;-))

5 kommentarer

Under Mänskligt

5 svar till “Ett hederligt folk

 1. tg

  Hur tusan fick du till hjärtat i kaffekoppen då ..?

  Gilla

 2. Eric

  Vi har fruktansvärda problem i Göteborg med kriminella gäng. Och det mest lönsamma kriminella kan göra nu är att handla med människor. Om femhundra männsikor smugglas till Sverige på en vecka och de har betalat hundratusen var så blir det 50 miljoner kronor rätt ner i fickorna på de kriminella gängen. Det krävs nog något annat än en kopp kaffe är jag rätt säker på.Men utan hjärtat på rätta stället så blir det inga bra lösningar.http://whynoteric.blogspot.comHär är det grått, grått, grått. Annars hade jag nog gått ut och gått.

  Gilla

 3. Alistriona

  Mmmm..svåra tider komma svåra tider brytes upp och en föränderlig värld lever vi i..jag tar gärna en kopp kaffe och sitter ned en stund och vänder på ord..tack Miroll att du är den återvändande..*kram*

  Gilla

 4. K

  Suveränt!  Hur skickligt du skapar och uttycker våra decemberregnskänslor. I alla fall mina. Hoppas du länge framöver får ha denna skapartid i din vardag så du kan göra mer av detta livsviktiga arbete: spegla våra känningar (känslor lät så pretantiöst!).
  Så skönt också med en kort men kärnfull text. det där samarbetet med E-jay cerkar funka bra! Har sett att sonen har ett sånt men (bitter nu) får ju aldrig höra nåt….

  Gilla

 5. Aniara

  Ja du, den där Göran kan allt konsten att uttrycka sig och genomtänkt och fin är han också.Dottern hans, också kommunalpolitiker numera, gick ut i pressen och skämdes nästa dag.Så kan det också gå

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.