Återanvändning

 
Återanvändning är ju på modet nu, så jag tar väl fram de gamla pepparkakorna från i fjol och dammar av dem (i mediaplayern ovan, om ni orkar vänta till de är färdigbuffrade)….kan ju behövas till allt kaffe jag serverar här stup i kvarten. Man blir ju sur (i magen) av kaffe så då behövs det allt en liten pepparkaka så att man blir snäll igen.

10 kommentarer

Under Tid

10 svar till “Återanvändning

 1. tg

  Jag är inte dum-are än att jag tar en stor pepparkaka …
  Kan man få påtåren i termosen ..?
  ** Tjilongsen **

  Gilla

 2. Eric

  Otroligt goda pepparkakor med tanke på att de är ett år gamla. Jag tar två för jag tycker att dom är ganska små.http://whynoteric.blogspot.com

  Gilla

 3. Anna-Lys

  Kan tid återanvändas?< Anna-Lys >

  Gilla

 4. Anna-Lys

  Förutom när man flyger baklänges då då< AnnaLusien>

  Gilla

 5. Putte

  Oj
  Jag glömde lämna den här hos dig i söndags
  [audio src="http://files1.mailboxdrive.com/mp3s/p/putte.q@hotmail.com/664401.mp3" /]
  Ha de
  Putte

  Gilla

 6. Benedictus

  Tackar för fina pepparkakor. Hoppas på lite glögg också nästa gång jag kommer hit =)
  Jag har köpt en ficklampa, så nu ser jag världen i nytt ljus.
   
   

  Gilla

 7. Kersti

  Men hej! Så trevligt att du tittade in!Själv föredrar jag pepparkakor utan dammmen snål som jag är tar jag en av dina ändå :-)Tar man sig tid till återanvändningså blir det väl en cirkel eller kanske bara fram-o- tillbakatur o retursenär det ju det där problemet med att utgångspunkten hinner förändrasunder tiden det tar tills man återvändereller…hur blir det här?vad pratar jag om?

  Gilla

 8. Aniara

  Massor av pepparkakor till mig!!
  Vill bli supersnäll
  eller kanske inte
  kanske får stå över
  fast hm, har nog inte tillräckligt stark karaktär för det, så . . . .
  knaper, knaper, smul, smul  . .
  TACK!
  =)

  Gilla

 9. Unknown

  Det var en intressant fråga som AnnaLys  ställde om tiden. Det vore väl fantastsikt om man ibland kunde vrida tiden tillbaka och göra om dumheterna som man gjort för man gjorde säkert om samma dumheter. Gillade du inte mina gubbar? Jag skrattar åt dem hela
  tiden förutom grisen på videon. Du gick väl in och tittade på honom? Jag är ganska lättroad ibland, vet du!
  Du tar väl på dej särken i morgon och lussar?

  Gilla

 10. Putte

  Det här är en inbjudan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.