Ett lärande

Allt tar sin tid. Så också jag. Så också mitt lärande. Från punkt A till punkt B. Nerifrån och upp. Uppifrån och in och inifrån och ut. Sen står där en produkt under tillblivelse och som ni kanske ser i min nya "outfit" här ovan har jag ett nytt sällskap i form av ett hysteriskt sällskap unga och äldre gitarrister som får symbolisera glädjen i att lära sig något nytt här i världen och tillfredsställelsen man känner när målet sen är uppnått. När man har gjort en bra konsert och alla är glada efteråt. Fast hmmm…det kanske får finnas en måtta på allt…även glädjen. …Men medge att man kan bli glad bara av att se sånt ibland!? 😉 Or can´t you get any satisfaction ?
 
Man lär så länge man har elever!
 
Ha det!=)

10 kommentarer

Under Tid

10 svar till “Ett lärande

 1. Eric

  Cause I try and I try and I try and I try.
  I can\’t get no, I can\’t get no.;)

  Gilla

 2. K

  Men var hittade  du den där roliga skylten?

  Gilla

 3. Eva

  Du är gitarrlärare alltså? Eller fattade jag fel? I dag känner jag mig allmänt trög och seg… Fattar lite långsamt iaf. Eller är du en av eleverna kanske? Min son spelar flöjt, den ene av dem, den andre spelar fiol, men den lille spelar flöjt och han är på musikläger nu, åkte i eftermiddags, min lille pojk…
   
  Man lär sig bra som elev också, jag hoppas i alla fall att jag lär mig något på alla ridlektioner jag tar. Ont i benen får jag iaf, jag hade jätteont i dag och så skulle jag trava och gå med hästar till \’sommarbetet\’ som de ska få liten minisemester på över helgen, det var flera kilometer dit.

  Gilla

 4. Eric

  Jag är inte så lite avundsjuk på din musikalitet. Musikaliska människor har så roligt. Jag älskar musik, men kan bara med stor ansträngning i bästa fall klappa i takt till musik.

  Gilla

 5. Anna-Lys

  Ta väl vara på glädjen,du är värd den,låt den omsluta Digvärma din frusna kroppskit i att Janta ner dig!!!(( många kramar ))

  Gilla

 6. san

  Man lär så länge man har elever, var bra 🙂 
  Trevlig helg

  Gilla

 7. tg

  Jag tar gärna en samba eller 2 … gungar störtskönt …
  Helgtrevnad tillönskas er.

  Gilla

 8. Anna-Lys

  Ve och FasaJag har precis lärt mig att jag aldrig lär mig! 

  Gilla

 9. Anna-Lys

  :-)))))Anna-Lys himma i sitt hus

  Gilla

 10. berit

  Kul att du trivs på ditt nya jobb som du verkar klippt och skuren för. Entusiasm behövs
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.