Should I ?

 
Har ägnat den vackra morgonen åt att göra en massa mer eller mindre fåniga tester på Facebook. Eftersom det var så länge sen jag gjorde nåt sånt där, kändes det ändå nästan lite busigt och kul, trots fånigheten. Ni vet: "Vilken personlighet är du?" Vilket djur, vilken Disneyfigur, och…you name it….
Till slut gjorde jag i alla fall : "What song illustrates your life?" med följande resultat…..
 
 
 
Och drabbades av dåligt samvete. Ja, jösses, vad tjatig jag låter hela tiden…..ett evigt malande fram och tillbaka utan varken finess eller variation. Fast visst finns det ljusning i det hela. Jag skrev att jag gillar låtar med "beat" och det fick jag ju, kan man säga. Ganska tungt beat också och det kan ju vara på sin plats ibland, fast om och om igen ? Och samma tjatiga text…..ja, så är det. Men det är ju roligt när man får syn på sig själv ur ett så helt nytt perspektiv.
 
Jag = en punklåt ?
 
Jo, det stämmer faktiskt. Och nu vill jag be om ursäkt för allt tjat jag har åsamkat er under de senaste åren. Visserligen tema med lite större variationer än i låten ovan men ändå tjat, tjat, tjat…..
 
 
Hur vore det, Millroll, om du ägnade dig åt att skriva om nåt du kan eller vill eller nåt du brinner för, istället för dessa eviga tirader om dina personliga tillkortakommanden, alternativt övriga dåliga erfarenheter eller andra känslostormar ?
 
 
Inget mer "Tyck synd om dig själv" !
 
Just do it!
 
 
Och om ni hör, mina ärade bloggläsare och vänner, något annat gammalt gnäll, så nyp mig bara lite lätt i "profilen",
är ni snälla ! 😉
 

4 kommentarer

Under Musik

4 svar till “Should I ?

 1. tg

  Clash, inte illa pinkat!

  Gilla

 2. K

  Vilken fin pippi ovan i motljus!Ska nu genast gör TESTET VILKET BAND ÄR DU eller vad det hette!

  Gilla

 3. Åsa

  Javisst, samma här! Men nu jädrars, nu vänder det! Nu syftar jag till gnällandet (även om jag inte alls uppfattat dig som gnällig under den tid jag läst din blogg, svackor har vi alla. ) Nu är det positiva tankar som gäller! 🙂

  Gilla

 4. tg

  Smörj upp de eventuellt gnälliga lederna med solrosolja.Sedan skiner hela du och blir varm inombords.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.