Inte roligt längre….

 
Inte längre tid för nöjen, vila, sol och bad. Ej heller umgänge på ett opretentiöst sätt med de närmaste på tomten på landet. Inte tid för sommarlekar vid datorn. Nu blir det allvar. De stora högar av bilder som jag har laddat ner på datorn…vem orkar se dem om inte ens jag orkar. Men jo…jag orkar, fast jag orkar inte välja ut och ladda upp för allmänt beskådande.  Men tid till det…ska jag ta mig det, eller ska jag ta mig tid till något nytt som jag vill ska ske bakom nästa krök ?
Titta bakåt eller framåt ?
 
Tid är ingenting.
 
Nej, det är sant…men ändå finns den om man använder den rätt, och till det man behöver den till. Om man inte gör det, försvinner tiden *poff*.
Jag vet att allt har ett slut och mitt i varje slut tittar en ny början ut. Vilkt innebär ?
 
När jag en gång i tidernas begynnelse skaffade min första dator, var det för att göra och spela in egen och andras musik, med hjälp av den. Ja, så blev det också efter ett tag..men första året gick ut på att sätta sig in i och förstå diverse musikprogram och sen hade jag glömt bort vilken himla musik jag ville göra. Nå…det blev ju ett och annat gjort fast inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig….och sen tog ju bloggandet överhanden helt eller delvis, och sen facebook, flickr, och det senaste nu i somras var ett interaktivt spel vid namn "farmtown". Väldigt skojigt i och för sig, men DET tar tid….Är det verkligen det som är mitt liv ? Att hoppa från den ena skojigare tuvan till den andra ?
Tillåt mig tvivla…fast ändå tycks det mig så. Med den skillnaden att jag inte lämnar någon tuva utan ihärdigt försöker fortsätta med alla på en gång.  Och socialt har det varit likadant. Har försökt odla kontakter var jag än befinner mig, men är inte så helt bra på att odla mitt eget ego. Så så blir det….fastnar mitt i smeten och har svårt att gå vidare. Förlorar mig bland omständigheterna kring mina släktingar och vänner och fastnar i webben bland cybervännerna.
 
Och nästa steg blir …. ?
Sluta odla på farmtown ?
Sluta ladda upp på flickr ?
 
Börjat ladda upp mig själv, har jag ju redan gjort under den långa sköna sommaren….
Nu ska jag bara komma på vad jag vill odla i min egen lilla livs levande trädgård, typ.
Och det, min vänner, kan ta tid…lång tid….vilket det redan har gjort fram till dags dato.
 
Hoppas att ni har haft tid att läsa detta. Annars får ni väl å andra sidan mer tid över till er själva! 😉

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.