Roligt att blogga, men hur ska jag nu hinna i tid till jobbet ? =O

 
 
Vågar inte börja skriva idag…för många inryck, för mycket bilder från den gångna veckan och så ska jag hinna gå till jobbet också. Ikväll till Fashing på konsert, igår och i förrgårkväll körrep på kvällen, iväg på simning med åk 2 och sen en tur ner på stan mellan jobb och kör för fika med en förbipasserande göteborska…;-) Hur ska jag hinna kolla kamerans, respektive mitt eget minneskort och dessutom reflektera analysera och sen skriva ner…något helt annat kanske ? Men det man får i sig kommer ju ändå ut på nåt sätt.
Ville bara lägga till att jag inte hinner lägga till nåt just idag, men kanske imorgon. Redan har bloggandet blivit ett behov. Inte så pjåkigt, trots allt, för då har man ju nåt att se fram emot. Åtminstone jag…;-)
 

 

Ha det! =)

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.