Tack Goda Google att Youtube finns!

 
Idag tänkte jag fira att youtube finns genom att hylla en för oss på space närstående, för att vara så pass avlägsen i tid och rum ändå, resande i nättrafikens snåriga filsystem sedan fem år tillbaka känd på den här adressen, numer sällan sedd, men finns och syns då och då i någon farm eller två, på ett fik eller så, i en butik med musik, kan bli rik på nåt spel i en ansiktsbok, fungerade förr som vårt spacebloglok, numer spanar vi långt bort i tok efter hatt och cigarr, av vars rök man inte ser en rök. Kanske har denna spaceflyende dam blivit ett spöke, fast jag såg henne här om dagen hitlockad eller hitrockad…det var väl musikens makt.
Ja, som sagt, "när det rockar fett, blir jag lurad i fällan där jag numera syns så sällan. Jag flyger i takt, ja, vild blir min jakt på musiken , från västrock till soulröst, från hes Cohen till love and Lovett, och aldrig blir jag mätt…"
Så bryt ditt bröd i alla hast, Madame Trast,
slå dig ner och ta dig en rättmätig rast…vi ses om några bast! 😉
 
 
 
 
And Ladies last, but not least! =)
 

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.