Äh!

 
 
Äh! Dags att vända om. Egentligen ganska trött på mig själv. Ändå inte så mycket som jag borde vara, kanske…
 
 
Dags att starta nya projekt och vandra nya stigar.
Det här harvandet runt knuten kan kännas tradigt.
 
 
Har fått nog av mitt vanliga tugg. Måste hitta nya ord med mer tuggmotstånd. Nya teman som kanske inte blir så grumligt tjatiga.
Eller gamla teman med nya vändningar. Kanske att jag borde byta fot att stå på.
 
 
På jobbet har jag klivit baklänges rakt in i husväggen.
 
 
Fast väggen känns trygg och utsikten är ok, om än med ett visst underdogperspektiv, källarvåning som det är.
Har vant mig vid att inte nå upp. Varför bryta denna fina vana ?
 
 
Andra kliver framåt i karriären, men som jag tidigare sagt, är min karriär i ständig rörelse och jag är alltid beredd att ta ett stort kliv bakåt.
Och numer, efter ett år sådär, bryr jag mig inte ens. Vet inte om jag ska se det som ett friskhetstecken.
Och att mina chefer inte ger mig ett större ansvar, kan tyckas sorgeväckande och har också varit så, men nu tänker jag bara att "en vacker dag ska de få se…!" Fast jag undrar i mitt stilla sinne; Hurdå ?
 

3 kommentarer

Under Tid

3 svar till “Äh!

 1. berit

  Din tid är nu. Ta vara på den och gör något du själv vill. Kram

  Gilla

 2. Gunilla

  Tycker inte du ska vara trött på dig själv, bättre du är trött på de andra som inte har förstånd att positivt utnyttja och sätta värde på din kreativitet. att du inte slösar din energi på dumt folk är ett friskhetstecken. Jag tänkte som du innan jag slutade min tjänst och nu har de allt fått se. Tjänsten tycks vara svår för dem att klara av. Man saknar inte kon förrän båset är tomt. Ha en skön pingshelg.

  Gilla

 3. Millroll

  Tack ska ni ha! =)Och Gunilla, det var roligt att höra av dig. Det var länge sedan. Hoppas allt väl! Och ja, Berit…min tid är nu. Jag har ju faktiskt mått nästan oförskämt bra i år på jobbet. Det kanske beror på att jag aldrig har varit karriärist, men jag har alltid tyckt om att jobba med det jag är bäst på och har mest kunnande på. Nämligen barnen. Det har jag haft glädjen att göra, och dessutom utan den stress det innebär att vara ansvarig för många nya små 6-åringar, och att slippa gå på en massa "viktiga" möten och ha hand om en massa papper som jag ändå bara slarvar bort. Trots det drabbades jag väl av en tomhet, när jag inte ens blev tillfrågad om det jobbet som jag har haft längst av alla, på skolan. Behövde bara lasta av mig lite frustration och ett litet men ändå ett visst mått av besvikelse. Och i morse kom jag på att jag banne mig ska använda tiden till mitt eget koncept (som jag började spåna på för flera år sedan), som jag ska utvckla vid sidan av jobbet. Men jag ska ha en "PLAN" ! En femårsplan, kanske….;-)Tack igen! Det känns redan bättre med lite positiv feedback! =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.