Första ”rosenraseriutbrottet” på WP!

Jag har nu TVÅ bloggar på WordPress, eftersom Spaces tvingáde mig att  flytta,  mer eller mindre, då hela spaces  lägger ner om 10 dagar. Nåväl…jag har  vant mig vid tanken, och till och med en aning vid WordPress, men den vänskapen varade inte länge.  Jag erbjöds att importera min spaces-blogg till min redan befintliga, men det ville jag inte, eftersom jag ansåg att de inte hörde ihop. Dessutom finns det saker i min WP-blogg som jag inte vill att ALLA ska ha tillgång till av olika skäl, men jag vill heller inte göra bloggen osynlig, men nu kommer ju  alla automatiskt in och ser att jag har två bloggar eftersom jag MÅSTE kommentera i mitt första  WP-namn, eftersom jag inte får byta det.. …Jag är tvungen att heta  samma namn på bägge bloggarna! Snacka om valfrihet. BLÄÄÄÄ! Allting annat här i livet som jag inte vill välja – el, telefon, och hela tjidevitten –  måste jag välja  men inte mitt eget användarnamn på en vanlig, simpel blogg…. Tillåt mig…..BLÄÄ igen. =( 

 F-n, F-n, F—————n !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill inte!

Jaha…det här var ju ett muntert andra inlägg efter flytten.  Jag skulle väl kalla mig ”argaste bloggaren” om jag bara fick. Allt var jag beredd på idag när bloggen flyttades, utom just detta….

12 kommentarer

Under Okategoriserade

12 svar till “Första ”rosenraseriutbrottet” på WP!

 1. får logga ut, för att jag ska få heta det jag heter här och inte det jag heter där…=(

  Gilla

 2. Konstigt. På våran blogg kan vi kommentera både som Grodorna och som Buggarna. Och Farmor, förståss. Vi har olika inloggningar alltså. Vi grodor brukar köra Safari, för Farmor har lagt beslag på FireFox. Och Buggarna laddade ner Opera.

  MVH
  Grodorna

  Gilla

  • Goda Goda Grodor! =)
   Ja, om ni har olika inloggningar går det nog bra, men jag blev ju aldrig tillfrågad om det när bloggen fördes över till WordPress…om jag ville att det skulle vara samma inloggning eller ej. Undrar om det hade blivit annorlunda om jag aldrig hade varit inloggad när bloggen fördes över. Det enda de frågade var om jag ville att bloggen skulle importeras in i den andra…och det ville jag ju inte ! Men era bloggar är väl på Blogger ? Kanske annorlunda där ? Hmmm…om jag flyttar över en blogg dit kanske jag slipper det här tramset. Men problem blir det ju iofs ändå. GRRRRRR!

   Gilla

   • Vi tror att man kan vara flera författare på en WordPressblogg också, så att du kan lämna över huvudansvaret till en annan version av dig själv. Vi har inte testat det, men Farmor påstår att hon och Syrran började med en WordPressblogg tillsammans en gång för ett par år sedan, när Syrran skulle ut och långsegla. Bafatt man kunde göra Sidor på WordPress redan då, och det kunde man inte på Blogger. Men sen tyckte Syrran att Farmor bara krånglade till det, så det var onödigt med två bloggar, det blev segelblogg på Blogger.

    Gilla

 3. Hm, jag har flera, ”hemliga” spaces-bloggar som jag inte har flyttat nånstans ännu. Kanske inte skall flytta dem till WordPress då….
  Välkommen hit i alla fall Millroll! =)

  Gilla

  • Hehe…nej, då blir du kanske ”avslöjad”. Men jag vet inte om man kan påverka det där ? Kanske du kan logga in från en annan dator, utan att din Benedictusblogg är inloggad. Och med en annan e-mailadress förstås. Trodde det var självklart att man skulle få en ny, egen sida om man valde att inte importera den ena bloggen till den andra. Knas! =(

   Gilla

  • Tack Benedictus! Och välkommen du också, kan ju jag säga som varande Moivoila, och först på plan av oss två, i alla fall…;-)

   Gilla

  • Ja, det var väl du som var alla ” de där andra” som du låtsas tro var någon annan . . .. . Fnys!

   Gilla

   • Hmmm…förmodar att det är Benedictus du talar till här, Aniara, eftersom jag, mot alla odds är säker på att ”alla andra” är jag…;-)

    Gilla

   • Jag säger inget, vet inget och förstår inget.
    Fnys på dig själv förresten 😉

    Gilla

   • Här ska inte fnysas på min blogg ostraffat…möjligen kan man åka på en nysning, eller nåt…;-)
    Det kan kanske bli en ”fnysningar och rop”-blogg ?
    Äh, det där får ni klara av själva. Fnysningarna, alltså. Själv kan jag ropa i skogen som jag får svar. Nej, nu blir jag alldeles yr av allt.
    Tchau, säger jags som andra berömda personligheter här säger! =)

    Gilla

 4. OK, tack…jag orkar och vågar inte ge mig ut på fler ”äventyr” ikväll. Vem vet vem jag då får dela blogg med…? Kanske en groda? 😉 Det enda jag vet är att allt är mycket krångligare här än på Spaces. Det vet jag ju eftersom jag har provat bägge ett tag. Och inte användarvänligt är det här.
  Nu har jag på sätt och vis förlikat mig ändå, och en ny ”sida” har tillkommit här, som en slags programförklaring och rättesnöre, typ…
  Välkommen åter alla grodor! =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.