Tiden som flytt…

Idag har det skett. Det som aldrig skulle ha skett om det hade varit som jag hade önskat: Att Tiden stod still. Men så typiskt mig att döpa denna blogg till något så förgängligt som ”Tid”, och sedan tro att den skulle bestå i alla tider så som om ingenting hade skett.

Just så opåverkarbar är tiden att jag inte har något att säga till om. Så förkräckt blev jag när jag hade fört över bloggen och upptäckte att de tidigaste 3 åren inte ens fanns med i arkivet. Dess barndom var utplånad. Trots att jag nu har ägnat några veckor åt att föreviga alla dess länkar och första års skrivande och kommenterande kände jag mig blek av fasa över att den var ofullständig. All tid fanns inte. Och jag var därmed ofullständig själv. Så småningom verkade dock maskineriet  funka fast jag vet i skrivande  stund inte ens vart arkivet tog vägen, medan jag bytte tema och sidhuvud…

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.