Nej, vem kan tro en hotellstäderska?

Om det finns en riktig karl med makt och pengar i närheten….vem skulle vara dum nog att tro att han ljuger ? En liten dum städerska kan man misstro hur lätt som helst. Vad har hon gjort tidigare i sitt liv?  Vem vill veta? Ointressant så länge som det finns en man som har klättrat så mycket högre på alla stegar han kommer över. Någon gång, inte så ofta har han fallit på eget grepp…men inte så ofta…inte så farligt ofta…inte tillräckligt ofta för att någon annna man – eller kvinna – skulle tycka att det vore något att fästa någon som helst vikt vid. Och tänk om han skulle falla -gud förbjude – ända ner till botten….Det skulle ju kosta honom så ofantligt mycket mer än det skulle kosta den där lilla…snärtan…och hon var säkert med på det också…med på det som aldrig hände, alltså. För det har det ju inte. Hänt, alltså.

Klart att han blev frisläppt. Hon fick honom inte…hon ville väl bara snärja honom…och man är väl en man! Fast det hände förstås aldrig, det hon ville att alla skulle tro. Hon ville väl utöva utpressning…..fast några pengar fick hon förstås inte. Hur skulle det se ut?

Man hade ju kunnat tro att han köpte sex. Det skulle han aldrig göra. Sex får man…om man är en riktig man…och får man inte, så får det väl ordna sig på annat sätt.

Man är väl man!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.