Tappa allt

Skrev nyss ett halvlångt inlägg om att tappa fokus. Ganska roligt faktiskt…tyckte jag själv. Det bästa i det fallet är ju att sen…*poff* gick hela inlägget upp i rök så ingen kan kolla hur bra det egentligen var. . . Har varit med om det en gång förut, men sen visade det sig att det ändå hade sparats på något mysko vis. Jag gillar att blogga.  Att skriva långt och med både en början och ett slut med viss kläm i. Jag gillar inte att tappa allt som jag har skrivit. Särskilt inte om det var bra…och långt. Då grämer jag mig, och orkar ändå  inte skriva om eftersom det var så långt.

Nu har jag alltså tappat både fokus vad gäller mitt projektskapande och så har jag tappat hela texten som handlade om det, men som ändå inte var så missmodig som den här texten ser ut att bli. Suck!

Vad kan man tappa mer? Jo, man kan tappa modet. Frågan är om jag har tappat det också, eller om det bara har gått vilse….

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.