En riktig ”skrapa”

Före detta skatteskrapan i Stockholm, numera Skrapan,  utlyser en fototävlingpå facebook  med temat ”Mellan himmel och jord”. Då kom jag osökt att tänka på min snart tre år gamla bild från New York, som jag hade som ”huvud”-bild på min blogg medan den fortfarande bodde i Spaces.

Jag som nästan alltid lovar mig själv att aldrig delta i tävlingar mer. Tycker att det jag har gjort förlorar sin charm bredvid alla andra bidrag, eller så ångrar jag mitt eget val för jag kommer alltid på något bättre alternativ. Någon bättre bild som jag hade glömt att jag hade i gömmorna, typ.  Men i det här fallet spelar det ingen roll om jag har tusen bilder som är bättre. Jag tyckte helt enkelt att detta var den bästa bilden för ändamålet. För finns det någon riktig skrapa än de man kan finna i New York?

Och vill man rösta på bilden får man först gå in på Skrapans fototävlingssida och ”gilla” den innan man går och ”gillar” min bild. 😉

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.