Grattis, Grattis lilla Tid som har gått!

Grattis på födelsedagen!

Du som har varit trogen mig så länge. Idag har jag glömt dig. Inget kaffe, inga blommor på sängen, inga avundsjukt blängande katter. Heller inga besökare alls på denna din sjätte födelsedag. Nej inget är som förr, men det kan kanske bli bättre…vem vet…om jag sköter mina kort?  Jag lovar att aldrig glömma dig helt eller släcka ner dig för gott även om du kan behöva vila ibland.

Och medan du sitter här och väntar på bättre tider kan du ju alltid titta på några gamla foton i albumet, eller gråta över våra gemensamma eskapader, kanske t.o.m. titta på något färgradioavsnitt…eller helt enkelt träffa någon roligare gammal bloggkompis än vad jag är.

Tack kära blogg! Sträck på dig! Du har skänkt mig mer glädje och en mer omvälvande tid än du kan ana. Ha en underbar födelsedag! =)

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 kommentarer

Under Okategoriserade

2 svar till “Grattis, Grattis lilla Tid som har gått!

  1. Oj, håller du koll på det. Gick in och kollade hos mig och om det stämmer så fyllde ”jag” 6 år den 28:e april.
    Grattis då och lycka till med de nästkommande 6 åren.

    Svärtan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.