Timmen är slagen?

Jag undrar när timmen är slagen. Jag undrar när det till slut ska visa sig att Moderaterna har tagit emot partistöd från Carema och Attendo. Jag undrar hur människor kommer att reagera då….

Alla de som har röstat på Rheinfeldt och Borg mfl. Alla de som tycker att dessa förträffliga gossar/unga män verkar mer pålitliga än Juholt (iofs ingen större bedrift kanske?). Alla de som tror att Moderaterna är det enda arbetar(e)partiet för att partisekreteraren tror det. Alla de som tror på sagor och myter men inte bryr sig om att läsa en bok tjockare och mer sann än Zlatans.

Jag undar när täckelset ska falla. Jag undrar när man ska inse att bakom Fredrik Rheinfeldts bekymrade hundögon finns inget mer än en tjuv och lurifax som snor andras idéer och låtsas vara mer god än den ädlaste rashund men som egentligen bara har en enda egen god idé – att sänka skatterna – men denna enda idé är inte bra heller, och den är inte ens hans egen. Den har han snott från sitt eget parti. 😉
Egentligen jobbar Moderaterna som SD. De låtsas vara rumsrena fast deras uppsåt är något helt annat. De säger sig vara demokrater men i kommuner där de är som störst, är de enväldiga och bryr sig inte om vad några andra tycker, inklusive allianskompanjoner och övriga samhällsmedborgare.

Moderaterna är inte alls ”nya”. Moderaterna har försökt förnya sig förr när de bytte namn till just Moderaterna. De har alltid försökt slå blå dunster i ögonen på folk. De har försökt verka moderna, chica, med i sin tid, och de har till och med försökt tala om för andra att det är socialdemkrater som är konservativa och gammaldags. Deras taktik är ständigt att vrida om begreppen, förskjuta sanningen, skriva om historien och sakta, sakta försöka nästan lyckats lura i folk att sanningen inte är så orubblig, att historien kan förfalskas, att man kanske inte kan vara säker på någonting rent utav?

Nu när ”kultur” ska skrivas om till ”underhållning”, när ”ny politik” är detsamma som ”huka dig, passa dig, kräv ingenting, arbeta tills du stupar eller lägg dig ner och dö på någon sophög någonstans”, när ”historia” ändras från en partisekreterare till en annan och ett partiprogram byggs på lösan sand, det är nu jag undrar….När har någonsin kopian blivit bättre än originalet?

Det blir nog aldrig ”Så mycket bättre” med Fredrik Rheinfeldts ”nya” Moderater än med de gamla trogna Socialdemkraterna – hundögon eller ej – man kan aldrig lära en gammal konservativ hund sitta. Och det veti tusan om jag inte föredrar det gamla högerpartiet framför det nya moderatspöket. De stod i alla fall för att de var gammaldags, konservativa stötar som ville behålla sina egendomar för sig själva och de var dessutom kunniga i historia och svenska språket. De visste att konservativ och moderat inte var samma sak, och de visste att man var radikal om var vänsterinriktad och inte tvärtom.

Jag undrar så när timmen är slagen. Jag kan nästan inte vänta…..Vadå? Inte Carema som ger partistöd till M, säger ni?

Bevisa det!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.