Fotografering? Tja, sådär….

Har – mot mina principer 😉  – återigen lagt upp en bild i en fototävling, där jag också ombads att länka till min hemsida vilken är denna. Sen kom jag på att det ju inte finns så mycket foton här längre så nu lägger jag väl in en lite länk här då, till mina flickr-bilder. Ursäkta omvägen?! 😉

My photos

http://www.flickr.com/photos/moipourqoui/

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.