Tiden går och nya tider ska komma…

Nu duggar det tätt med jubiléer, milstolpar och födelsedagar.

Idag är det du, min kära – och äldsta blogg – som jag vill fira.

Detta bildspel kräver JavaScript.

8 år på dagen i  dag, har jag fyllt dig med med diverse innehåll – från ”Färgradio”. via ”Bloggarnas eget Sommarprat” (Kanske var vi först med podd-radion där, du och jag?), till mitt eget långrandiga pedagogprojekt (som jag skrev om här om dagen), och dessemellan allt vanligt kåserande om musik, politik, bloggande, katter, fotograferande, och facebookande och…”Hen” vet allt? 😉
Jag skulle känna mig överutnyttjad om jag vore du….men du bara…typ, ångade på. Oavsett hängivna läsare eller inte, kändes det som om du trivdes  mitt sällskap, och jag i ditt. Trots flytt från din hemort och födelseplats tycks du ha gjort dig hemmastadd här. Ibland får jag för mig att jag ska starta nya bloggar med annorlunda profil – och gör det också – men hur det är, så hamnar jag ändå här till slut…. under Tids-epoken, där och då allting känns lätt att skriva om. Och så fyller vi på med bilder och texter, och till nästa år igen….skriver vi en text igen, för det har vi lovat. =)

Tack Tid! Grattis och låt dig väl smaka!

IMG_1835

Lämna en kommentar

Under Tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.